دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

مصرف خودسرانه آنتی اسید‌های سوزش سر دل، ممنوع!

  • کد خبر: ۹۱۳۲۰
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۰۰
مصرف خودسرانه آنتی اسید‌های سوزش سر دل، ممنوع!
سوزش سر دل یا سوزش معده احساس درد ناخوشایندی است که در بالای معده احساس می‌کنید. تشخیص سوزش سردل بر پایه علائم تیپیک بیمار است که با مصرف آنتی اسید‌ها یا سایر دارو‌های بلوک کننده اسید بهبود می‌یابند؛ اما این دارو‌ها نباید به صورت خودسرانه مصرف شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، داروهای آنتی‌اسید که بدون نسخه در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند، می‌توانند سوزش سردل را که در نتیجه بازگشت محتویات اسیدی معده به درون مری است، تسکین دهند.

این داروها معمولا برای افراد دچار سورش سردل خفیف و گاهگاهی به خوبی عمل می‌کنند. برخی از افراد مصرف قرص‌های آنتی‌اسید برایشان راحت‌تر است و برخی دیگر با مصرف شکل‌های مایع آنتی‌اسید زودتر تسکین پیدا می‌کنند.

از جمله آنتی‌اسیدهای رایج می‌توان به این موارد اشاره کرد:

- آنتی‌اسیدهای بر پایه منیزیوم: این آنتی‌اسیدها مانند هیدروکسی منیزیوم پرطرفدار هستند چرا که اثرشان سریع است. البته یک مشکل آنتی‌اسیدهای حاوی منیزیوم این است که ممکن است اسهال ایجاد کنند

- آنتی‌اسیدهای پر پایه آلومینیوم: این آنتی‌اسیدها مانند هیدروکسی آلومینیوم می‌تواند به همان اندازه آنتی‌اسیدهای بر پایه منیزیوم موثر باشند، اما ممکن است باعث یبوست شوند.

- آنتی‌اسیدهای بر پایه کلسیم: این آنتی‌اسیدها مانند کربنات کلسیم هم ممکن است یبوست ایجاد کنند و مصرف بیش از حد آنها ممکن است میزان کلسیم خون را بالا ببرد.

- آنتی‌اسیدهای ترکیبی: داروهای آنتی‌اسیدی ترکیبی که حاوی هر  دوی آلومینیوم و منیزیوم (مثلا قرص‌های حاوی کربنات منیزیوم و کربنات آلومنیوم یا شربت‌های حاوی هیدروکسید آلومینیوم و هیدروکسید منیزیوم) هم وجد دارند. این داروها یک لایه محافظتی در راس معده شما ایجاد می‌کنند که به جلوگیری از ریفلاکس اسید یا بازگشت محتویات اسیدی معده به مری کمک می‌کنند.

- بیکربنات سدیم: بیکربنات سدیم به عنوان یک آنتی‌اسید قدرت کمتری از سایر آنتی‌اسیدها دارد و حاوی مقدار زیادی سدیم هم هست. بنابراین اگر به علت فشار خون بالا، نارسایی قلبی یا مشکلات کلیوی باید مصرف نمک یا سدیمتان محدود شود، نباید از آن استفاده کنید.

همچنین به یاد داشته باشید که اگر از قرص‌های آنتی‌اسید استفاده می‌کنید، باید آن را به طور کامل بجوید تا بیشترین اثربخشی را داشته باشند و بهترین زمان برای مصرف آنتی‌اسید پس از صرف غذا یا هنگامی است که علائمتان بروز کرده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->